Mosontwikkeling of vasthechtend vuil op uw dak? Voorkom dat het dak van uw pand, woning of bedrijf er slecht onderhouden uitziet en/of beschadigd raakt. Hoe? Laat uw dak om de zoveel jaar reinigen.


Bij Ruitenwasserij Kristal/alles ontmossen.be bent u verzekerd van een duurzaam eindresultaat. Zo zit u voor enkele jaren goed. Garantie? Een perfecte afwerking, klantvriendelijke aanpak en correcte prijs.

Onze Werkwijze

Uw dakontmossing en/of -reiniging verloopt bij ons als volgt.

 1. Wij komen langs voor een grondige inspectie van uw dak: grootte, hoogte, vervuiling, benodigde producten, … Op basis daarvan krijgt u een voorstel.
   
 2. Offerte goedgekeurd? Fijn, leggen we een afspraak vast voor de ontmossing. De duur van de werken hangt uiteraard af van het vereiste werk. Opgelet, zorg ervoor dat uw dak vrij toegankelijk is en verwijder eventueel materiaal in de buurt.
   
 3. Wij verwijderen het mos en ander vuil van uw dak met een warm water hogedrukreiniger
  Hebt u een hellend dak? Dan maken we gebruik van een hoogtewerker. Die garandeert de veiligheid en een grondige en professionele werkwijze.
   
 4. Uw gereinigde dak krijgt nu een bescherm laag die het voor lange tijd beschermt tegen mos en vuil.
   
 5. Als laatste maken wij ook de omgeving van de woning schoon zoals de opritten, terrassen, ramen, zonnepanelen… dit behoort allemaal tot een totaal pakket.

Vrijblijvende offerte dakontmossing

Eindelijk komaf maken met mos op uw dak? Meer info over onze werkwijze? Of meteen een vrijblijvende offerte? Vul gerust het contactformulier in en u krijgt zo snel als mogelijk antwoord van ons.

Wenst u meteen een persoonlijk overleg? Bel ons op +32 475 61 64 05 of mail naar ruitenwasserijkristal@outlook.com
 

Neem gerust ook eens een kijkje naar de website van onze zusterfirma: allesontmossen.be

Contacteer ons!

Bel me terug

>