Vuile ramen? Troebel zicht? Of een waas op de ruiten? Waarschijnlijk vindt u amper tijd om zelf de ramen van uw woning, kantoor of zaak te onderhouden.

Oplossing? Laat uw ruiten wassen door een externe partij. Ruitenwasserij Kristal staat garant voor een perfect resultaat, klantvriendelijkheid en een correcte prijs.

Onze Werkwijze

Kies uit twee formules voor het kuisen van uw ramen.

  • Klassieke formule
    Ruitenwas tot 9 a 10  meter hoog zonder hoogtewerker maar mét trekker, mop en ladder. Boven de 10 meter wordt een hoogtewerker ingeschakeld of wordt onderstaande techniek gehanteerd
  • Osmoseformule
    Reiniging met een osmosestoestel en puur osmose-water dat onder druk gefilterd werd met filters en pompen. Een hoogteborstel die werk doet tot +- 18 a 20 meter doet de rest. Gegarandeerd feilloos ramen wassen.

Welke formule past het best bij uw ruiten? Dat bepaalt u helemaal zelf, maar vraag gerust gepast advies.

Het schoonmaken van ramen van een woning, gebouw of kantoor blijft onze hoofdactiviteit. Maar u doet ook een beroep op ons voor het reinigen van zonnepanelen, veranda’s, lichtkoepels en lichtstraten.

Vrijblijvende offerte ruitenwas

Geniet van onze expertise voor een grondige schoonmaak van uw ruiten en vraag gerust een vrijblijvende offerte. Meer informatie over onze werkwijze voor de ruiten van uw pand? Vul het contactformulier in en u ontvangt zo snel als mogelijk een antwoord.

Of

Neem gerust rechtstreeks contact op via ruitenwasserijkristal@outlook.com of +32 475 61 64 05

Contacteer ons!

Bel me terug

>